In beroep bij de rechtbank inzake aanklacht055/1

15 oktober 2018 - De case Heijder versus gemeente Apeldoorn is vanaf het begin (voorjaar 2016!) al absurd, maar dit breidt zich tot op de dag van vandaag uit. Het persoonlijke debacle is opgesplitst in meerdere aanklachten waarvan de eerste op 21 juni 2018 is ingediend (de andere aanklachten volgen nog). Heden bijna vier maanden later is er geen enkele reactie van de gemeente Apeldoorn gekomen. Ray Heijder wordt volledig doodgezwegen en  is daarmee in zijn burgerrecht geschonden.

Het kan nu echt niet meer binnen de gemeentelijke muren blijven. Dit ontsiert ook nog eens de gemeentelijke uitvoeringspraktijk Participatiewet.

Gang naar de rechter onvermijdelijk

Ray Heijder heeft dat tot het uiterste willen voorkomen wat uit al het gedocumenteerde blijkt. Zijn afweging hierbij is dat een gemeente en een inwoner er zoveel mogelijk onderling uit zouden moeten kunnen komen, zeker in situaties waarin de wet ondubbelzinnig is. Alleen in het uiterste geval zou de toch al zwaar belaste Rechtspraak moeten worden ingeschakeld.

Maar de gemeente Apeldoorn is onverwrikbaar. Zij reageert zelfs helemaal niet.

Geen reactie

Op Aanklacht055/1 van 21 juni 2018 heeft de gemeente Apeldoorn helemaal niet gereageerd (productie 1), ook niet op de herinnering van 2 juli 2018 (productie 2) en bovendien niet op de ingebrekestelling van 14 augustus 2018 (productie 4). Dat alleen al is abject en infaam los van de inhoudelijkheid van de kwestie. Er is alleen een automatische e-mail leesbevestiging op de herinnering binnengekomen (productie 3).

Beroepsschrift

Ray Heijder diende op 15 oktober 2018 bij de rechtbank Gelderland een beroep in tegen het niet tijdig nemen van een beslissing door een overheidsinstantie.

Zo ziet dat er uit (zie in de rechterkolom ook de downloads van de rechtbank):

Beroepschrift

Beroepschrift

Beroepshrift

Beroepschrift

Beroepschrift

Beroepschrift

Opgenomen in:

Tijdlijn 055/0578


Ontvangen van Rechtspraak.nl

Beroepschrift

Beroepschrift bijlage

 

Reacties zijn welkom

Ze worden eerst gecontroleerd door BurgerkrachtCentraal voordat ze zichtbaar worden.

Geen zorgen, jouw e-mailadres wordt niet getoond op de website en door BurgerkrachtCentraal niet aan derden verstrekt.

Plaats een reactie