Noordelijke razzia door politieagenten

< Blog

Razzia's door de politie nu een feit?
Razzia’s door de politie nu een feit?

11-01-2018 | Wat is de gevaarlijkste misleider? Niet die waar je het van verwacht, want dan ben je op je hoede. Zoek het daarom dan ook in de onverwachte hoek. Misschien wel de grootste onverdachte misleider is de overheid. In deze tweede week van het nieuwe jaar 2018 kregen we er een zeer treffend voorbeeld van.

Maar nagenoeg niemand heeft het in de gaten. Geniaal! Ik heb het over het preventieve bezoek aan huis dat Groningers van politieagenten kregen. Het is allemaal niet wat u denkt!

Door Ray Heijder, sociaal burgerrechercheur

In dit artikel laat ik je zien hoe de misleidende overheid te werk gaat in samenwerking met de media.
Ook leg ik uit waarom ze dat doet.


Politie, open doen!

De situatie die ik hier behandel, is die waar velen onder ons erg verontwaardigd over zijn. Minister Wiebes had een bezoek gepland aan het rampengebied Groningen na de fikse aardbeving. Op social media, werd een oproep aan het volk gedaan om van deze gelegenheid gebruik te maken en te komen protesteren.

Dat zou aanleiding zijn geweest voor de politie Groningen om na het scannen van berichten op met name Facebook preventief bij mensen lang te gaan. Het ging om mensen die zulke berichten plaatsten of een zogenaamde ‘like’ gaven.


Verontwaardiging en furieuze reactie

De overheid zei:

“Er zij onrust en boosheid onder het volk!” En er was onrust en boosheid onder het volk en de overheid zag dat het goed was.

Het verliep geheel volgens verwachting van de overheid. De mensen die werden vereerd met een bezoek van agenten waren helemaal over de zeik.

‘Toevallig’ stonden de media gelijk klaar om verslag te doen. Ik weet niet of u net als ik wel eens aandacht voor misstanden heeft proberen te krijgen bij de media, maar als je daarbij succesvol wilt zijn, moet je minstens je huis in de fik steken of in je blote kont gaan rondlopen. En dan nog… als aandacht voor jouw misstand niet matcht met het actuele manipulatie- en propagandaprogramma van de overheid, vergeet het dan maar. Hoogstens haal je het nieuws als verward persoon.

De media lagen waarschijnlijk bij de ‘staatsgevaarlijke activiste’ Groningse Agnes Voorinhetholt al in de struiken op de loer om na het geüniformeerde herenbezoek direct een smeuïg verhaal op te kunnen tekenen.
Zo ook RTL Nieuws: Groningse kreeg bezoek van politie: ‘Ik had iets geliket over de demonstratie’.

Met een uitgekiend dit-kan-dus-echt-iedereen-overkomen verhaal gaat heel Nederland massaal mee in een collectieve kanniewaarzijn-modus. Twitter explodeerde en de bekende leuzen en verwijzingen kwamen voorbij. Gestapo, Big Brother, 1984, George Orwell enzovoort.


This makes no sense!

Wie wat ongevoeliger is voor misleiders en wat afstand neemt, of wie zichzelf daarin heeft getraind, ziet wat er werkelijk door de overheid in samenwerking met de media wordt uitgehaald. Een aantal dingen slaat namelijk helemaal nergens op.

Zoals hiervoor al aangeven, is het op z’n minst toevallig dat de media klaar stonden om verslag te doen van de razzia door de politie. Zijn ze vooraf geïnformeerd? Dat moet haast wel en als dat zo is dan is eigenlijk al aangetoond dat er opzet tot misleiding is.

Het instituut politie ligt al een tijd onder vuur door allerlei incidenten. Op het niveau van de hoogste leiding tot en met het blauw op straat. Korpsleiding die loopt te sjoemelen en agenten die een arrestant slopen totdat deze de pijp uit gaat.

Met dit gegeven, mogen we ervan uitgaan dat er extra wordt nagedacht bij het handelen van de politie. Het is eigenlijk uitgesloten dat de betwiste huisbezoekjes voortkomen uit klunzigheid. Met reacties van de politie op internet en social media, probeert men het volk te laten geloven dat men zich heeft ‘verslikt’. Zo wordt er gesuggereerd dat het misschien beter is om de volgende keer maar in burger te komen. Dat leidt vervolgens weer tot nieuwe volkswoede omdat dat nou juist niet de kern is waar de verontwaardiging om ging.

Opmerkelijk is ook dat dit gefoezel juist plaatsvindt in een setting die toch al bol staat van emoties. Ik zou in zo’n gespannen en explosieve sfeer waarbij de aarde letterlijk schudt heel omzichtig te werk gaan en bij twijfel niet inhalen. Dat de politie in Groningen deze fratsen uithaalt, is geen onbenulligheid en als dat wel het geval zou zijn, moeten we ons nog grotere zorgen gaan maken. Het is een bewuste actie met veel meer beoogde impact dan alleen een mevrouw die zich de pleuris schrikt.

Dus het is opzet! Betrapt politie Groningen, betrapt media, betrapt manipulatieve overheid!


Gewenst resultaat, maar waarom?

De verontwaardiging en woede die ontstaat over dit politieoptreden alsmede op de tegenreactie van de instanties op de reacties van het volk zijn exact wat de overheid wenst te bereiken.

Maar hoezo dan? Wat heeft de overheid nou aan onrust als het haar handen toch vol heeft aan de crisis in Groningen?

Welnu, de politiek, regering en overheid maken zich helemaal niet druk over Groningen. Dat doen alleen de gedupeerden aldaar en mensen die iets van solidariteit voelen met hen. Dat laatst gaat er wel weer vanaf als we straks landelijk pijn in onze portemonnee gaan voelen van het stoppen met boren naar gas.

Den Haag heeft allang antwoorden en argumenten klaarliggen om nog meer te kunnen liegen tegen het volk. Met de leiding van de staatsomroep zijn de scenario’s al doorgesproken en misschien weten Eva Jinek en Matthijs van Nieuwkerk al wat ze binnenkort opnieuw te doen staat in deze zaak.

De kwestie Groningen is een nadeel dat ze voordeel hep! Let maar op, later.

Terug naar de onverkwikkelijke politieactie…


Sociaal panopticum

Waar het allemaal bij deze set-up om draait, gaat niet over Groningen, maar over heel Nederland. Het brengt deze boodschap aan het volk:

We controleren alles en grijpen waar nodig preventief adequaat in.

PREVENTIEF is het sleutelwoord voor 2018

We hebben er zelfs een heuse staatssecretaris voor: Paul Blokhuis. Die mij overigens nota bene als broeder in de Heer Jezus Christus de pas afsnijdt met een ‘block’.

Ja maar, als de macht alles in de gaten houdt, dan hang je dat toch niet aan de grote klok?

Klopt, maar daar zit ‘m de kneep! De overheid kan bij lange na nog niet alles controleren. Zo is de Belastingdienst nog steeds niet in staat om alle aangiften te checken. De gemeenten hebben onvoldoende capaciteit, geld en juridische middelen om de bijstandsgerechtigden in de gaten te houden op uitkeringsfraude. Ga zo maar door. De overheid doet zich veel groter en sterker voor dan zij is. EN DAT IS DÉ TRUC.

Met een moeilijk woord: sociaal panopticum. Als je de mensen in een populatie overtuigend het idee geeft dat je ze intensief in de gaten houdt, dan gaat men zich er vanzelf naar gedragen.

De Groningse politieactie is bedoeld om de mensen in heel Nederland de stuipen op het lijf te jagen. Om dezelfde reden: dat het apparaat veel te weinig capaciteit en middelen heeft om dat ook echt te doen.


Alert blijven

Nu is het gevaar dat heel Nederland mij gelijk gaat geven naar aanleiding van deze blog!

Mensen, doe dat nou ook weer niet. Dat is het andere uiterste. De macht is dan nu nog niet in staat om ons 100% in de gaten te houden, maar daarin komt wel verandering. We weten alleen niet in welk tempo.

Ondertussen worden we wel (en dat is echt) enorm in de gaten gehouden door Google Inc. Daar kan de overheid niet tegenop, maar dat hoeft ook niet. Die is namelijk ook gewoon maar marionet van dit mega bedrijf en de rest van het imperium dat de werkelijke macht heeft.  De overheid krijgt vanuit de duistermacht (het imperium) straks alle Big Data als het zover is dat het echt nodig is om het volk totalitair te onderdrukken.

Dus alert blijven. Een goede richtlijn daarbij is dat we extra op onze hoede moeten zijn als het stil wordt. Als de fratsen die we in Groningen zagen uitblijven.

Dan weten we genoeg, of beter gezegd: dan weet de macht genoeg over ons!

< Blog