BV Nederland

In de politiek en in het bedrijfsleven wordt Nederland vaak benaderd of benoemd als de ‘BV Nederland’; dat is een andere manier om te zeggen dat je Nederland als een bedrijf kunt bekijken. De uitverkoren zieners die echt door hebben hoe het zit, zien echter dat de metafoor staat voor een totalitaire staat en slavenhandel.

Slavenhandel anno 2018
Slavenhandel anno 2018

19 januari 2018 | Werken zonder loon is doodgewoon
Als mensen bepaald werk kunnen uitvoeren, dan moeten ze daar ook voor worden betaald. Door ze het werk te laten doen, erken je dat men ertoe in staat is. Zou iemand het werk niet kunnen, dan is het een misdrijf om het die persoon te laten doen.
Meer…


Het Zand rijk voor de sloop
Het Zand rijk voor de sloop

18 januari 2018 | Sloop de kleinschalige zorg in de zorg
De kleinschalige zorginstellingen moeten plaatsmaken voor zorgreuzen. Zoals de kruideniers het veld ruimden voor mega supermarkten. Waarom? Om daarin te kunnen handelen in zorgmedewerkers. Een moderne, veredelde (maar niet minder weerzinwekkende) slavenhandel. Zorspectrum Het Zand in Zwolle is een treffend voorbeeld van de sloop van de zorg in de zorg.
Meer…


Afgeknepen pissig
Afgeknepen pissig

9 januari 2018 | De FNV is afgeknepen pissig
Burgers hoeven met de FNV als vriend geen vijand meer te zoeken om op de hoede voor te zijn in de arbeidsmarkt.
Vooral door de schizofrene aard van de vakbond is deze zo verraderlijk voor het volk, maar de Nederlandse arbeidsmarktmaffia heeft er in elk geval een perfecte partner aan.
Meer…


Manneken Pis in weer en wind
Manneken Pis in weer en wind

8 januari 2018Zo de wind waait, waait het plasje
Zolang je maar in de veronderstelling bent, is het goed toch? En als je zegt dat iets onwenselijk is, moet dat toch voldoende zijn? Dat lijkt inderdaad de modus operandi te zijn die werkt.
Let op: niet voor burgers, want die mogen nooit iets zomaar aannemen. Dat is onwenselijk!
Meer…


8 januari 2018 | De Nederlandse arbeidsmarktmaffia
De kwestie William Moorlag / Alescon is maar een topje van de ijsberg. Ja, er is sprake van een schijnconstructie, maar dat is het hele gebeuren rond sociaal werk. Dat mag nu allemaal aan het licht komen, want het maakt niet meer uit. We zitten er tot de nek in. Dat draaien we niet meer terug.
Meer…


2 januari 2018 | Oorlog tegen de kleine zorgaanbieders
De arbeidsmarkt is hermetisch afgesloten door de overheid en haar netwerk van adviespartners. Burgers op zoek naar werk hebben er niets rechtstreeks te zoeken. Ze hebben alleen toegang via de arbeidsmarktmaffia onder mensonterende omstandigheden. De oorlog tegen de kleine zorgaanbieders staat hiermee in verband. Voor het arbeidsmarktbeleid zijn er namelijk kolossen nodig die op staatsbedrijven lijken. Kleintjes moeten weg.
Meer…


Steenrijk: Monique van Riemsdijk
Steenrijk: Monique van Riemsdijk

30 december 2017 | Verkapt staatsbedrijf ADG dienstengroep
ADG dienstengroep is een gigantisch en beangstigend conglomeraat met vele vertakkingen. Bovendien blijkt het mede door hulp van de overheid vrijgeleide te hebben om te sjoemelen als dat nodig is. Bij gelegenheid speelt zelfs de Federatie Nederlandse Vakvereniging (FNV) een dubieuze, verraderlijke rol.
Meer…


Volksmenner des Vaderlands
Volksmenner des Vaderlands

30 december 2017 | Helden van de wil
Een sluw frame wordt door de duistere macht opgezet onder aanvoering van neoliberaal Mark Rutte. Verwerpelijke, totalitaire beheersing van de arbeidsmarkt en slavenhandel wordt mooi ingepakt. Het doet sterk denken aan het utopische beeld van Brave New World, een bekende roman van Aldous Huxley.
Meer…