De FNV is een misleidende, geld slurpende organisatie

In de huidige tijd is het helemaal niet meer zo moeilijk om misleidende organisaties te ontmaskeren. Er is online veel informatie uit verschillende bronnen te vinden en met het combineren daarvan en wat logisch nadenken, kom je een heel eind. Zo kun je er zelf achter komen dat de Federatie Nederlandse Vakbeweging, de FNV, een misleidende geld slurpende organisatie is. Het is wel zo dat je voor een helemaal sluitend verhaal nog wat inside info nodig hebt van mensen die uit de FNV zijn gewerkt omdat ze te lastig werden of teveel achter de waarheid dreigden te komen.

Door Ray Heijder

Dat bijna niemand zich het van de FNV kan voorstellen, maakt het mogelijk dat deze club het voor elkaar krijgt om meer dan honderd miljoen euro aan ledengeld per jaar naar binnen te kruien zonder dat iemand zich afvraagt of het één en ander wel goed besteed is. Gehersenspoelde getrouwen en andere niet zelfstandig denkende symphatisanten van de FNV:

Wees blij want dan gebeurt er tenminste nog iets!

Ja allicht zeg dat er voor zo’n mega bedrag iets gebeurt! Maar als dat geen zwaktebod is…

Bewerende op te komen voor leden, voert de FNV een geacteerde strijd en is het in werkelijkheid een door het Imperium (grootbedrijf, grootindustrie en bankenstelsel) gecontroleerde oppositie. Wat dat betreft is de FNV net zo’n marionet als de overheid en politiek. Het opmerkelijke is daarbij dat de FNV in de gespeelde strijd het echt lijkt op te nemen tegen die overheid en politiek. Niets is minder waar, want terwijl het voor het publiek een werkelijk gevecht lijkt, werkt de vakbeweging juist samen om zeer bedenkelijke constructies rond werk en inkomen in te voeren en in stand te houden.


Schimmige loge De Werkkamer

Afstemming tussen de FNV met overheid, politiek en andere sociaal partners, vindt in de duistere achterkamertjes plaats zoals in De Werkkamer. Deze werd op 14 maart 2013 door sociale partners verenigd in de Stichting van de Arbeid en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) opgericht. Met het instellen ervan werd beoogd het onderlinge overleg en de samenwerking te intensiveren. Daarbij gaat het vooral om de verbinding te leggen tussen landelijk, sectoraal en regionaal arbeidsmarktbeleid. Op een klein stukje website krijgen we slechts summiere informatie en komen we er niet achter wat er in deze schimmige loge waar de Vrijmetselarij jaloers op is, wordt bekokstoofd.


Fake FNV campagne: Stop Werken Zonder Loon

Een belangrijk voorbeeld van een strijd die alleen maar voor de bühne wordt gevoerd om ledengelden te kunnen blijven incasseren, maar vooral om naar de pijpen te dansen van de werkelijke macht, het Imperium, is de campagne ‘Stop Werken Zonder Loon’ waar ook de Nationale roeptoeterpartij SP zich doorgaans lekker bij aansluit en goed bij voelt.

Deze campagne loopt al een hele tijd en hoe langer deze bestaat, hoe meer neemt het betwiste mensen laten werken zonder dat ze er fatsoenlijk voor worden betaald toe! Dat schiet niet op dus.

De situatie wordt met toenemende (schijnbare) inzet van de FNV alleen maar ernstiger!

Wat natuurlijk niet meer tot verbazing mag leiden als je eenmaal weet dat de FNV heimelijk juist tegen het volk werkt.

De komende tijd maar eens wat meer blogs schrijven met concrete voorbeelden van de geacteerde activiteiten van de FNV, met name rond Stop Werken Zonder Loon.

Een reactie plaatsen