Heilstaat der Nederlanden

Ach, wat is nou die heilstaat, zeg mij wat is ie waard, wanneer iemand die afwijkt voor gek wordt verklaard?

Het gaat goed met Nederland! Dat horen we steeds vaker en veel mensen nemen het klakkeloos aan als een waarheid. Waarschijnlijk omdat ze het zo graag willen horen. Het is echter propaganda en hersenspoeling. Het gaat helemaal NIET goed met Nederland. Hoogstens kun je stellen dat het met een deel van het land prima gaat.

De massa bestaat overwegend uit volgzame 'goedmensen' en wordt met de leugen zoet gehouden. Tot het moment dat er niet meer kan worden ingegrepen door het volk en/of niets meer uitmaakt.

Ja, als je vergelijkt met bepaalde andere landen, gaat het bij ons een stuk beter, maar daar hebben Nederlanders in schrijnende armoede, schuldenproblematiek en onderdrukking geen troost aan. Ondertussen wordt een beeld in stand gehouden dat zegt dat bij ons iedereen mee kan doen in een inclusieve samenleving. Niemand mag aan de kant staan volgens dezelfde valse profeten die verkondigen hoe goed we het hebben.


Het andere geluid

BurgerkrachtCentraal staat op tegen de valse profetie en de leugen van de Heilstaat der Nederlanden. We laten het andere geluid horen in blogs. Opdat de lezer zelf zijn of haar afwegingen kan maken.

En dat terwijl we omgeven zijn door propagandisten, nepnieuwsverspreiders, roeptoeteraars en nep-onafhankelijke onderzoeksjournalistiek.