Hef Stichting Leergeld vandaag nog op!

Armoede en uitsluiting nemen alleen maar toe
Armoede en uitsluiting nemen alleen maar toe

De overheid heeft vele organisaties in het leven geroepen die bedoeld zijn om haar burgervijandelijke beleid te kunnen uitvoeren en te camoufleren.

Dit mobiliseert en motiveert mensen die heel goed denken te doen voor de medemens. In werkelijkheid zijn ze medeplichtig aan misdaden tegen landgenoten.

Naast voedselbanken is Stichting Leergeld er een typisch voorbeeld van.

Door Ray Heijder (blog in Heilstaat der Nederlanden)

Leergeld is ontstaan rond de valse doctrine inclusieve samenleving. Dat wordt direct duidelijk uit de slogan:

Alle kinderen mogen meedoen

Daaruit klinkt de gangbare halfslachtigheid van 'mogen' en verraadt de besmetting door de leugens van de overheid. Het is een gunst van de overheid, je mag meedoen. Dit kom je door het hele sociale domein tegen. Je mag blij zijn dat je wordt geholpen, het is geen recht (terwijl het dat wel is). Deze infectie is ook doorgegeven aan organisaties zoals Stichting Leergeld.

In het verlengde daarvan is er het perverse gebruikt van het woord 'kans'. Zoals in 'kansen voor iedereen', net zo impertinent als 'iedereen mag meedoen'.


Misdadige opzet

Stichting Leergeld bestrijdt de armoede niet, maar houden deze juist in stand.

  • De overheid houdt de armoede bewust in stand ten gunste van verdienmodellen. Armoede is bug business!
  • Armoede in Nederland is inmiddels zo schrijnend en groot (en groeiende!) dat de overheid zonder de misleiding het volk niet meer onder controle kan houden. We zouden in opstand komen.
  • De overheid weet dat er veel mensen zijn die goed willen doen en maakt daar misbruik van. Door manipulatie denken de lieve mensjes ook echt een heel goede zaak te dienen. Men is dat zelfs gratis (zonder loon) te doen als vrijwilliger (of wordt vrijwillig verplicht).
  • De gedreven medewerkers zijn zo goed gehersenspoeld dat zij hun organisatie als iemand kritiek levert vurig verdedigen met aangeleerde verdedigingstechnieken. Kom bij een Leergeld groupie niet aan Stichting Leergeld! Logisch, want als je zo dronken bent van de gedachte dat je goed bezig bent dat je het zelfs zonder beloning wilt doen, wil je natuurlijk niet worden ontnuchterd.

Voedselbanken en Leergeld direct opheffen!

Zeg ik dat nou echt?

Maar dan komen ontzettend veel mensen inclusief kinderen toch zwaar in de problemen?

Nee juist niet! Het opheffen van de nep-oplossingen is de enige manier om armoede te bestrijden.

Op het moment dat voedselbanken, Leergeld en alle andere misleidende organisaties per direct zouden stoppen, valt het bedrieglijke rookgordijn weg en staan de politiek, regering en overheid met de kloten voor het hakblok. Men zal zich dezelfde dag nog genoodzaakt zien om effectief in te grijpen. Wedden dat het dan ineens heel snel kan gaan?

Kan dat dan? Ja, er is geld zat en alle armoelijders zijn simpel te identificeren, omdat ze met naam, toenaam en burgerservicenummer bekend zijn.

Uiteraard gaat dit niet gebeuren en zullen de voedselbanken en Stichtingen Leergeld zich juist nog uitdrukkelijker gaan profileren. In de Heilstaat der Nederlanden is armoede een noodzakelijk kwaad.