Gemeente Apeldoorn meedogenloos

Werkplein Activerium

Gemeente Apeldoorn meedogenloos

17 juli 2019 | Gemeente Apeldoorn kun je zien als het Noord-Korea onder de gemeenten met een schrikbewind op het gebied van de Participatiewet. De nu zo in het nieuws veel genoemde Laborijn-gemeenten (Doetinchem, Aalten en Oude IJsselstreek) en Montferland verbleken erbij. Die hebben tenminste nog iets van zondebesef. Gemeente Apeldoorn toont zich meedogenloos klaar voor de verdere strijd met de worstelende burger Ray Heijder.

In reactie op het beroep dat Ray Heijder op 19 juni 2019 heeft ingediend bij de rechtbank heeft de gemeente Apeldoorn een anderhalf centimeter pakket gedingstukken aan de rechtbank gezonden. Daarvan heeft Heijder een kopie ontvangen van Rechtspraak.nl.

De gemeente geeft geen krimpt en ziet net als Ray Heijder een rechtszaak wel zitten.

Ondertussen wordt de hele kwestie steeds belachelijker, de reus Goliath (gemeente Apeldoorn) tegen de kleine David (Ray Heijder). Een gemeente die met het grofste geschut dat ene kleine burgertje uit probeert te schakelen. Te meer verwerpelijk omdat het in oorsprong om slechts een bedrag van zo'n € 2.500 gaat. Daar is minste het tienvoudige (waarschijnlijk veel meer) gemeenschapsgeld (van de belastingbetaler) aan verspijkerd. En waarom?

Ray Heijder mag ten koste van alles niet winnen van de gemeente Apeldoorn, want dat zou een gevaarlijk precedent scheppen.

Verweerschrift

Reacties zijn welkom

Ze worden eerst gecontroleerd door BurgerkrachtCentraal voordat ze zichtbaar worden.

Geen zorgen, jouw e-mailadres wordt niet getoond op de website en door BurgerkrachtCentraal niet aan derden verstrekt.

Plaats een reactie