In bezwaar gaan made easy

Onderdeel van
Lab 055/0578

Zie ook
Aanvraag afgewezen
Aanvraag individuele inkomenstoeslag ingeleverd
Werkplein Activerium Apeldoorn blundert. Alweer!


In bezwaar gaan made easy

31 juli 2019

Da's mooi, bezwaar maken kan ook makkelijk en snel. Dat komt een keer goed uit als het om een relatief lullig bedragje gaat van € 341,- dat je als burger wordt misgund. Doorgaans steekt Ray Heijder naast het beheer van BurgerkrachtCentraal.nl en onderzoek, veel tijd in het opstellen van documenten zoals bezwaarschriften. Dat doet hij niet alleen voor hemzelf, maar ook voor andere slachtoffers van gemeentelijk terreur. Ook gaat hij met lotgenoten mee als cliëntondersteuner.


 

Tien minuten werk

Niet alleen omdat het om een klein bedrag (voor Ray wel veel trouwens) van € 341,- gaat, maar ook omdat er nog wel de nodige bezwaarschriften tegen de gemeente Epe en/of gemeente Apeldoorn zullen volgen (en beroepschriften bij de rechtbank ook trouwens) is het fijn om er bijvoorbeeld in zo'n tien minuten een bezwaarschriftje uit te kunnen stampen. Meters maken heet dat.

En dat kan! Steeds meer gemeenten bieden de mogelijkheid om online met DigiD bezwaar in te dienen. Hangt natuurlijk wel van de zaak af, maar in dit geval ook bij de gemeente Epe...

Hoppa, it only took 10 minutes!


Schermen

Bezwaar


Bezwaar


Bezwaar


Bezwaar

Reacties zijn welkom

Ze worden eerst gecontroleerd door BurgerkrachtCentraal voordat ze zichtbaar worden.

Geen zorgen, jouw e-mailadres wordt niet getoond op de website en door BurgerkrachtCentraal niet aan derden verstrekt.

Plaats een reactie