Vals spel gemeente Apeldoorn doorzien

valVals spel gemeente Apeldoorn doorzien

14 januari 2020

Als je al bijna vier jaar een conflict hebt met de gemeente Apeldoorn heb je wel geleerd om het vuile spel van haar medewerkers helemaal te doorzien. Dan ben je ook beter in staat om het te pareren.

Zo krijgt bijvoorbeeld het verraderlijke optreden van de juridisch medewerker mevrouw W. geen kans bij Ray Heijder. Tot twee keer toe heeft ze hem geprobeerd te verleiden om na een zitting bij de rechtbank later met elkaar in een achterkamertje informeel in gesprek te gaan. Bij de tweede keer hapte hij toe. Hij wachtte de schriftelijke uitnodiging af om vervolgens de vals spelende dame te waarschuwen voor de valkuilen.

Dat laatste hielp niet, de afspraak van 14 januari 2020 bleef staan. Totdat Heijder een dag ervoor (gisteren dus) bij de verantwoordelijk wethouder bij de gemeente Epe melding maakte van twee valse verklaringen die mevrouw W. in juni 2019 heeft gegeven.

Die melding was wel voldoende. Mevrouw W. geeft aan dat ze zich niet herkent in de keiharde feiten. Triest en dom, want haar valse verklaring staan zwart op wit.

Ze zegt per e-mail de afspraak af en belde zojuist om half elf nog even om te checken of Ray Heijder er kennis van heeft genomen.

Ray:

Ja, ik ben op dit moment een reactie aan het schrijven.

Mooi, het is tenminste niet Ray Heijder die heeft afgezegd, anders had hem dat weer ten onrechte voor de voeten geworpen kunnen worden!

Hoe dan ook, mevrouw W. gaat af als een gieter en dit incident gaat mee in de bewijslast voor gerechtelijke stappen.


Reactie Ray Heijder

reactie

 


Afzegging mevrouw W.

afzegging

Reacties zijn welkom

Ze worden eerst gecontroleerd door BurgerkrachtCentraal voordat ze zichtbaar worden.

Geen zorgen, jouw e-mailadres wordt niet getoond op de website en door BurgerkrachtCentraal niet aan derden verstrekt.

Plaats een reactie