Hef Stichting Leergeld vandaag nog op!

Uitsluiting, want 'skeer'
Uitsluiting, want ‘skeer’

De overheid heeft vele organisaties in het leven geroepen die bedoeld zijn om haar voor burgers vijandelijke beleid te kunnen uitvoeren en te camoufleren. Dit is een zeer sluwe misleiding omdat niemand het door heeft en met name vrijwilligers er heel goed bij denken te doen.

Wie het goed bestudeerd, zal echter net als ik ontdekken dat er in werkelijkheid een grote misdaad tegen de menselijkheid wordt gepleegd. Stichting Leergeld is er een typisch voorbeeld van. Als het volk echt wakker wordt, zal deze organisatie worden opgeheven.

Door Ray Heijder, sociaal burgerrechercheur

Leergeld is ontstaan rond de valse doctrine inclusieve samenleving. Dat wordt direct duidelijk uit de slogan:

Alle kinderen mogen meedoen

Daaruit klinkt de gangbare halfslachtigheid van ‘mogen’ en verraadt de besmetting door de leugens van de overheid. Het is een gunst van de overheid, je mag meedoen. Dit kom je door het hele sociale domein tegen. Je mag blij zijn dat je wordt geholpen, het is geen recht (terwijl het dat wel is). Deze infectie is ook doorgegeven aan organisaties zoals Stichting Leergeld.


Misdadige opzet

Net als de voedselbanken (zie: Jij zult straks ook vreten uit een krat!) bestrijden de (sinds gisteren honderd) stichtingen Leergeld de armoede niet, maar houden deze juist in stand. Precies zoals de overheid het wil en moet regelen van de werkelijke macht. Hierbij wordt een smerig spel gespeeld, waarbij de behoeftige burgers uitgesloten zijn, maar wel de dupe. Burgers die wel in hun kracht staan, worden bedrogen en in de waan gebracht van goed bezig zijn.

  • De overheid is er juist op uit om armoede in stand te houden, maar beweert uiteraard het tegenovergestelde. Als ze voor de waarheid uit zouden komen, zou het volk dit nooit accepteren, zelfs het gilde van gutmenschen niet. Hoewel: niemand zal geloven dat de overheid echt zo boosaardig zou kunnen zijn. Alleen gekken zijn zo.
  • Armoede in Nederland is inmiddels zo schrijnend en groot dat de overheid zonder misleiding volslagen voor schut zou komen te staan. We zouden direct uitleg en maatregelen eisen.
  • De overheid weet dat er veel mensen zijn die goed willen doen en maakt daar misbruik van. Door manipulatie denkt men ook echt een heel goede zaak te dienen. Men is dat zelfs bereid voor nop te doen als vrijwilliger.
  • De gedreven medewerkers zijn zelfs zo goed gehersenspoeld dat zij hun organisatie vurig verdedigen met aangeleerde loze argumenten als iemand zoals ik kritiek levert. Logisch, want als je zo dronken bent van de gedachte dat je goed bezig bent dat je het zelfs zonder beloning wilt doen, wil je natuurlijk niet worden ontnuchterd.

Voedselbanken en Leergeld direct opheffen!

Zeg ik dat nou echt? Jazeker, dat is exact wat ik zeg, dat is precies wat hier staat!

Maar dan komen tienduizenden, of misschien wel honderdduizenden mensen inclusief kinderen toch in de problemen?

Nee juist niet! Het is de enige manier om ze uit de problemen te halen.

Op het moment dat voedselbanken, Leergeld en alle andere misleidende organisaties per direct zouden stoppen, valt het bedrieglijke rookgordijn weg en staan de politiek, regering en overheid met de kloten voor het hakblok. Men zal zich dezelfde dag nog genoodzaakt zien om het goed te maken met al die mensen. Wedden dat het dan ineens heel snel kan gaan?

Kan dat dan? Ja, er is geld zat en alle armoelijders zijn simpel te identificeren, omdat ze met naam, toenaam en burgerservicenummer bekend zijn. Dat was namelijk nodig om ze gericht de armoedeval te bezorgen.

Uiteraard gaat dit niet gebeuren en zullen de voedselbanken nog prominenter de samenleving gaan bedriegen. Net als de stichtingen Leergeld. In plaats van vieren dat de honderdste een feit is, zou het feest moeten zijn als er een paar werden opgeheven. Allemaal honderd nog beter.

Een reactie plaatsen