Lucratieve Open Inrichting (LOI)

Wat een gek!
Wat een gek!

Nederland wordt steeds gekker! Dat is een heel andere boodschap dan die van de slogan van de Leidse Onderwijsinstellingen in 2009 (Nederland wordt steeds slimmer). Maar we schrijven nu anno 2018 waarin ons land verder afglijdt naar een verward niveau zoals nooit eerder vertoond.

We vormen een geestelijk wrak dat alleen nog door de overheid en haar netwerk van adviespartners kan worden geborgen, zo lijkt het. Ook het farmaceutische grootbedrijf heeft een dikke vinger in de pap.

Het gaat daarbij uiteraard in eerste instantie om geld. The Dutch Cuckoos Nest is een zeer Lucratieve Open Inrichting (LOI).

Door Ray Heijder

Mag ik met u de komende dagen eens even lekker gek gaan doen? Ik trakteer u vanaf vandaag 25 januari op een reeks blogs over de door de overheid en haar adviseurs begeleide strooptocht onder ondermijnende malloten in het te gekke Nederland. Daarbij geldt geen leeftijdsdiscriminatie, want jong en oud sporen niet meer.


Potje met vet al op tafel gezet?
Potje met vet al op tafel gezet?
Invetten en voorzichtig oprekken

We gaan even iets terug in de tijd. De overheid doet nooit ineens iets, waar we van zouden kunnen schrikken. De voorbereidingen zijn al een tijdje aan de gang.

Denk aan het juiste gebruik van een seksspeeltje zoals een dildo of buttplug. Doorgaans ros je zo'n ding er niet abrupt in. Dat vindt u toch ook heel wreed? #MeToo!

Dus eerst invetten met Vaseline (of voorbereiden met wat spuug) en de beoogde lichaamsopening voorzichtig oprekken.

Ik dwaal in uw ogen misschien gelijk al af en vooral de vrome lezers en moraalridders en -prinsessen gaan nu mogelijk afhaken. Maar ik spreek graag in gelijkenissen. Die worden worden niet altijd begrepen, dat besef ik. Excuses daarvoor, ik wil eigenlijk alleen maar het bruggetje maken naar het woord kwetsbaar. En u moet echt wakker worden, desnoods door zo'n vunzige vergelijking met seksspeeltjes. Er hangt teveel van af.


Zie je wel, jullie kunnen het niet

De overheid en haar adviespartners hebben kwetsbaar heel voorzichtig ingebracht en zo het volk soepel (bijna teder en liefdevol) gedegradeerd. Als je een populatie onder controle wil brengen en financieel van plan bent uit te buiten (door tegen betaling 'oplossingen' te gaan aanbieden) is dat noodzakelijk. Burgers moeten op een humane wijze in de juiste mindset worden gebracht.

Verzwakken en dat ondertussen 'in de kracht zetten' noemen. Listige mindfuck!

Kwetsbaarheid slaat op het niet in staat zijn om de goede keuzes te maken. Dat kunnen we inderdaad niet, vinden de overheid haar consiglieres. De term zelfredzaamheid moet alweer in de ban. Zo van:

Sorry mensen, jullie kregen de kans, maar zelfredzaam zijn, kunnen jullie niet. Het is vanaf nu samenredzaamheid.


Het gaat steeds gekker worden!

Kwetsbaar is een tussenstap. Het is Vaseline (het smeermiddel) om ongemerkt massaal de kwalificatie 'gek' in te voeren. Dat woord zelf wordt natuurlijk vermeden. Op twee manieren: door 'normaal doen' en 'gewoon' vaak te gebruiken en door toepassing van het eufemisme 'verward'.

Begint u al dingetjes te herkennen? Het wordt nog veel gekker!