Maffiakartel gemeente Nijmegen o.l.v. Bert Frings

Het gemeentebestuur van Nijmegen is in complete anarchie en wetteloosheid beland. Het is een ongrijpbaar misdadig maffiakartel geworden waar niemand nog iets aan lijkt te kunnen doen. Behalve het gemeentebestuur lijken zelfs de Rijksoverheid (via de Inspectie voor de Gezondheidszorg), de Politie Nijmegen en daarmee waarschijnlijk ook het Openbaar Ministerie gecorrumpeerd te zijn. Zit is zeer alarmerend en waarschijnlijk de doodsteek voor de lokale democratie in Nijmegen.

Door Ray Heijder

BurgerkrachtCentraal krijgt totaal geen poot aan de grond bij het college van burgemeester & wethouders, evenmin bij de controlerende en kaderstellende raad.

Kan wethouder Bert Frings dan echt zomaar zijn gang blijven gaan?

Het nieuwste krantenartikel (in het Algemeen Dagblad) basht opnieuw de Rigtergroep en komt met het nieuws dat de Inspectie voor de Volksgezondheid wederom beetje olie op het vuur gooit:
Rigtergroep leerde niets van fouten

Volslagen gekte dat de Inspectie voor de Gezondheidszorg zich er in deze fase tegenaan bemoeit! En hoe! Absurd!

Geen één raadslid heeft het lef om de zorg te delen die BurgerkrachtCentraal heeft over aangifte die bij de politie zijn gedaan tegen de Rigtergroep.

Waarom is er niet bij de gemeente Nijmegen roept:

Hé ik wil wel even het proces verbaal van die aangifte zien!

DIRECTEUR MONIQUE NEUFÉGLISE!

Hoe kan het dat “verdachte” directeur voortdurend als Monique Neuféglise genoemd wordt?

Waarom wordt er niet gesproken over “Monique M.” of “M.N. te Nijmegen”?

Waarom wordt deze persoon niet geanonimiseerd zoals bij alle andere zaken die in onderzoek bij de politie of het OM (of onder de rechter) zijn?

Waarom zou Monique Neuféglise eerst allerlei mailtjes sturen naar BurgerkrachtCentraal waarin ze zich vrijpleit en opeens niet meer reageren?

Waarom is iemand die verdacht wordt van het wegsluizen van naar schatting 1,1 miljoen euro gewoon nog in functie als directeur?

Een reactie plaatsen