MijnBKC-account aanvragen

Nu een MijnBKC-account aanvragen

Wie contact met BurgerkrachtCentraal opneemt en als daarna vervolgcorrespondentie nodig is, krijgt sinds 1 juni 2019 automatisch een MijnBKC-account.

Wil jij evengoed (alvast) een MijnBKC-account? Bijvoorbeeld na wat je bij 'Waarom een MijnBKC-account?' hebt gelezen? Vraag het dan hieronder aan met het online formulier.

Formulier 'Aanvraag MijnBKC-account'

We proberen je vandaag toegangscodes te sturen, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen.

Waarom een MijnBKC-account?

MijnBKC is zaaksysteem. Zoiets zie je tegenwoordig steeds vaker in gebruik bij gemeenten voor correspondentie met hun inwoners.

Bijvoorbeeld als bij het aanvragen van een product of een dienst, een melding doen, een klacht indienen of bezwaar maken op een beslissing van de gemeente, kun je met een wachtwoord of DigiD online volgen wat er gebeurt.

Maar nog veel meer!
BurgerkrachtCentraal wil nog veel meer doen met dit systeem. Kort gezegd: allemaal handige en nuttige dingen voor en met jou.

We bruisen van de ideeën!
We hebben veel gave toepassingen in gedachten die we alleen nog wel concreet moeten maken. Maar als ze stuk voor stuk in MijnBKC verschijnen, is het mooi dat jij dit ook gelijk weet, zo veronderstellen wij.

Vraag daarom nu alvast een MijnBKC-account aan!

Het is Gratis!

Voor wie? Voor iedereen!

MijnBKC is er voor iedereen die iets te maken heeft van of vindt over behoorlijk overheidshandelen in het sociaal domein.

Dat zijn bovenal burgers zoals jij en ik! Zij hebben veel te winnen bij behoorlijkheid en veel te verliezen bij onbehoorlijkheid.

En (lokale) politici en sociaal werkers zouden een MijnBKC-account moeten hebben als (toekomstige) aanvulling op hun wakende oog- en oorfunctie.

Maar ook professionals bij gemeenten, want daar wil BurgerkrachtCentraal veel voor gaan doen. Juist omdat zij in belangrijke mate invloed op het welvaren van inwoners hebben, maar ook op misstanden.

Daarnaast willen we graag professionals buiten de gemeenten (die net als BurgerkrachtCentraal) ondersteuning bieden in het sociaal domein aan ons binden met MijnBKC. Gericht op inspirerend contact in de (nabije) toekomst.

En zeker denken we ook aan jou, mochten we je bij de bovenstaande opsomming vergeten zij. Doe mee!