Mindwar | We moeten geestelijk dood

Klaar voor het tijdperk van liefde en licht?
Klaar voor het tijdperk van liefde en licht?

Terwijl we heel behoedzaam zijn voor onze financiële situatie en materiële welvaart, we direct steigeren al iemand of iets dat aanvalt, hebben we niet in de gaten dat er een oorlog tegen onze geest wordt gevoerd.

Sommigen noemen dat 'mindcontrol', maar het gaat veel verder dan dat.
We moeten geestelijk dood!
Maar eerst worden we verdoofd met licht en liefde.

Door Ray Heijder

De reden voor de oorlog tegen onze geest, het motief voor de mindwar, is dat we geprepareerd moeten worden voor het volgende tijdperk. Je hebt vast wel eens gehoord over New age. Dat is een westerse spirituele beweging die ontstond in de twintigste eeuw.Vanaf de jaren 70 begonnen we uit te kijken naar de komst van een 'nieuw tijdperk' van liefde en licht. Daar zouden we ons op moeten voorbereiden door te werken aan eigen spirituele groei.

Wie kan daar nu tegen zijn, liefde en licht? En in die vraag zit nu juist het grote gevaar!


Geestelijke oorlog volop aan de gang

Het begon als een rage die nu voorbij lijkt doordat we niet zo uitdrukkelijk meer spreken van New age. Maar de beweging is volop aan de gang, schijnbaar als iets moois en liefs. Het is echter een slinkse oorlog van duivelse, demonische geesten die op vele fronten gecamoufleerd wordt gevoerd tegen de massa, ook tegen jou! Het is overal mee verweven.


Bewust worden van de vijand

Het is mijn bedoeling om in een reeks blogs de geniaal verstopte vijand te ontmaskeren en jou te laten zien dat enorm veel op het oog prachtige dingen misleidend zijn.

Ik ga je ook (de soms verraderlijk subtiele) sporen en signalen laten zien waaraan je de vijandige aanval op jouw mind kan herkennen.

De links naar de blogs vindt je op deze pagina in de rechterkolom.