Politie, waakzaam en dienstbaar? Bullshit!

BromsnorPolitie, waakzaam en dienstbaar? Bullshit!

6 december 2019

Je bent bestolen door een gerechtsdeurwaarder, om precies te zijn Inkassier B.V. Gerechtsdeurwaarders en Incasso in Arnhem. De dader lijkt ongrijpbaar en ineens kom je op het idee dat bij diefstal het logisch is om aangifte bij de politie te doen.

Na eerdere ervaring met de politie is er echter bij jou het gevoel dat aangifte niet zoveel zin heeft. Als je de het al kunt doen. De vorige keer werd je nog keihard afgeserveerd op het bureau door Oom Agent, in dat geval Tante Agent.

Dus waarom zou helemaal op pad gaan?


Online aangifte

Welnu, het mooie van de moderne tijd is dat je online aangifte kan doen.

Maar helaas... uiteindelijk willen de flikken dat je toch op het bureau komt om daar te worden geneutraliseerd.

Nou blijf maar thuis. Straks word je nog als verward persoon ingesloten en daarna met je 'onbegrepen gedrag' afgevoerd met de psycholance.

Dank voor het doen van aangifte. Helaas kunnen we uw aangifte niet behandelen. Misschien omdat u beter persoonlijk aangifte kunt doen, of omdat uw aangifte ergens anders thuishoort.

Wilt u weten wat de reden is dat wij uw aangifte niet kunnen behandelen? En wat u kunt doen? Lees dan de motivatiebrief op Mijn Politie. Hiervoor moet u inloggen met uw DigiD.


Mijn Politie

27-11-2019
Status:De politie kan uw aangifte niet behandelen

27-11-2019
Op internet kunt u alleen aangifte doen van diefstal, vernieling of internetoplichting. Als uw aangifte hier niet over gaat, nodigen we u in de brief uit om uw aangifte telefonisch of op het politiebureau te doen. Zo kunnen we u extra vragen stellen.

Kak! De politie vindt het dus geen diefstal!

Politie

Politie

ONDERDEEL VAN

DOSSIER

Reacties zijn welkom

Ze worden eerst gecontroleerd door BurgerkrachtCentraal voordat ze zichtbaar worden.

Geen zorgen, jouw e-mailadres wordt niet getoond op de website en door BurgerkrachtCentraal niet aan derden verstrekt.

Plaats een reactie