Help ons gemeente Nijmegen tot de orde te roepen

TEKEN HIER DE OFFICIËLE PETITIE EN HELP EEN VERSCHIL TE MAKEN >

De maat is vol in de kwestie gemeente Nijmegen versus Rigtergroep. Er moet nu iets gaan gebeuren vanuit de burgerij want wat er speelt is ronduit stuitend en vertrapt elke democratische waardigheid. De democratie wordt door de gemeente Nijmegen en in het bijzonder door wethouder Bert Frings genadeloos in het gezicht gespuugd. BurgerkrachtCentraal wil niet rusten voordat hier de onderste steen bovenkomt. Niet alleen omwille van de cliënten van de Rigtergroep die het meest gedupeerd zijn, maar ook om op te komen voor de lokale democratie!

Door Ray Heijder

Met toenemende verbazing stel ik vast de gemeente Nijmegen totaal geen verantwoording wenst af te leggen. Zelfs een bewijs leveren van de aangifte tegen de Rigtergroep die zij zou hebben gedaan in juli 2017 weigert zij. De conclusie kan daarom niet anders zijn dan dat er helemaal geen aangifte bestaat.

Omdat de mainstream media waaronder het Algemeen Dagblad, De Gelderlander en Omroep Gelderland klakkeloos overneemt wat de gemeente Nijmegen beweert en tegelijkertijd tendentieus meehelpt met het demoniseren van de Rigtergroep alsmede directrice Monique Neuféglise moet de tweede conclusie zijn dat er sprake is van een complot dat mogelijk zijn weerga niet kent in het Gelderse.

De onderste steen moet boven en er moeten koppen gaan rollen, in het bijzonder die van wethouder Bert Frings.

Maar ook de integriteit van de totale Nijmeegse gemeenteraad die helemaal niets doet met de alarmerende berichten die BurgerkrachtCentraal al geruime tijd stuurt, zou ernstig ter discussie moeten komen te staan.

De democratie wordt ernstig beledigd en dit zouden velen zich moeten aantrekken, terwijl het nu lijkt alsof alleen BurgerkrachtCentraal zich erover opwindt.
DIT KAN TOCH NIET WAAR ZIJN BURGERS?

TEKEN HIER DE OFFICIËLE PETITIE EN HELP EEN VERSCHIL TE MAKEN >

Een reactie plaatsen