Sollicitatie kwaliteitsmanager Werkplein Activerium

Sollicitatie kwaliteitsmanager Werkplein Activerium

Geachte medewerker gemeente Apeldoorn,

Hierbij solliciteer ik naar de functie 'Kwaliteitsmanager Werkplein Activerium' bij de gemeente Apeldoorn, Werkplein Activerium. Ik ben geïnspireerd tot deze sollicitatie doordat ik het Werkplein Activerium ruim twee jaar intensief heb geobserveerd en mijn waarnemingen grondig heb geanalyseerd.

Het laatste zetje voor deze sollicitatie werd gisteren gegeven door een medewerker van het Werkplein Activerium tijdens de workshop 'VIP' op de Werkmarkt in het gemeentehuis van Epe (3 juli 2018 om 15:00 uur).
De medewerker beweerde dat veel werkgevers niet weten wat hun werkelijke probleem is en dat je daar als werkzoekende een ondezoek naar moet doen en vervolgens de werkgever ermee moet confronteren. Daarbij moet je duidelijk maken dat jij de oplossing kan bieden en "dan ben je er!"
Wat je vooral niet moet doen, is je eigen probleem meenemen.

Ik weet wat uw problemen zijn! Hierbij bied ik mijzelf aan als dé medewerker met dé oplossing voor úw organisatie. Ik kan u precies laten zien wat binnen het Werkplein Activerium de pijnpunten zijn die een prachtige uitdaging vormen voor de gemeente om te elimineren en fors in imago en aanzien te stijgen.

De pijnpunten liggen voor 91,045% op het vlak van de medewerkers van het Werkplein Activerium. U kunt mij inzetten om doorlopend intern te monitoren en audits uit te voeren. Hieruit kunnen dan de vereiste corrigerende maatregelen worden afgeleid. Ik kan hiervoor uw medewerkers bewust maken, trainen en coachen. Het zal ook enorm bijdragen aan de satisfactie binnen uw team.

Door mijn inzet kunt u veel op uw budget besparen, fouten en omissies drastisch verminderen en bovenal dichter bij uw doel komen dat de burger op nummer één zet.

Ik ben direct fulltime beschikbaar.

Twee jaar geleden heb ik al een vergelijkbaar aanbod gedaan. Tekenend voor de structurele problematiek van het Werkplein Activerium is dat ik er zelfs helemaal nooit een reactie op heb gehad (ook geen bevestiging). U was toen totaal niet ontvankelijk voor mijn aanbod waardoor er sindsdien veel is fout gegaan dat met mijn inzet voor de gemeente Apeldoorn had kunnen worden voorkomen.

Ik ga ervan uit dat het Werkplein Activerium deze keer de unieke kans niet laat liggen.

Ik zie graag de uitnodiging tegemoet om samen met u een mooie deal te closen. De functie waarnaar ik solliciteer bestaat niet, maar ik help u om deze op te stellen zodat een en ander ook formele inbedding en borging krijgt. Dan leggen we er ook mijn CV en nog te verstrekken motivatiebrief naast.

Met vriendelijke groet,

Vaassen 4 juli 2018,

Ray Heijder
Business consultant Sociaal Domein

Naar de Postkamer


Follow up

De gemeente Apeldoorn kan wel super snel reageren! Maar dan is het wel braaksel binnen een dag!
Gemeente Apeldoorn laat opnieuw kans op kanteling schieten