Je kunt me nog meer vertellen

MeerJe kunt me nog meer vertellen

Professionals die voor een gemeente, een gemeenschappelijke regeling, een sociaal team of als onafhankelijke cliëntondersteuner betrokken zijn bij inwoners die een algemene bijstandsuitkering ontvangen of hebben aangevraagd, hebben veel te vertellen.

Dat doen zij doorgaans goed, maar toch nog best vaak onvolledig en soms net een beetje verkeerd. Kan gebeuren, maar mag eigenlijk niet.

Bovendien laat de informatie op de gemeentelijke websites nogal eens te wensen over. Ook dat zou een gemeente die dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan eigenlijk anders moeten willen organiseren.


Leersessie 'Je kunt me nog meer vertellen'

Omdat we gemeenten willen helpen om completer en juister te worden in hun informatieverstrekking aan bijstandsgerechtigden en -aanvragers bieden we de super nuttige leersessie:

Je kunt me nog meer vertellen

Deze leersessie geven we 'in company'. Dus in de vertrouwde omgeving van de deelnemers.

In twee dagdelen zullen zij worden verrast door wat hun organisatie en zij zelf de doelgroep zoal (nog) niet vertellen. Maar ook door hoe goed het op bepaalde aspecten eigenlijk al wordt gedaan vergeleken met andere organisaties.


Resultaat

Het resultaat dat we met elkaar voor ogen hebben, is dat de deelnemers bewust worden van wat hun organisatie en zij zelf (nog) niet aan de doelgroep vertellen.

Met dat resultaat kunnen zij binnen hun organisatie vervolgstappen nemen om daar verandering in aan te brengen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat wordt besloten om het te laten zoals het is. Maar dat gebeurt dan bewust en met beleid. Uiteindelijk iets met het resultaat gaan doen, is uiteraard niet aan BurgerkrachtCentraal.

We leveren twee weken na de leersessie een bondig digitaal verslag met concrete aanbevelingen. Elke deelnemer ontvangt dit per e-mail.

ONDERDEEL VAN

DE LEERSESSIE

Je kunt me nog meer vertellen

Voor wie?
Leidinggevende en uitvoerende professionals die voor een gemeente, een gemeenschappelijke regeling, een sociaal team of als onafhankelijke cliëntondersteuner betrokken zijn bij inwoners die een algemene bijstandsuitkering ontvangen of hebben aangevraagd.

Doel
Informatieverstrekking verder verbeteren

Duur
Twee dagdelen, te plannen in overleg

Locatie
In company. De klant regelt een lesruimte.

Catering
Door de klant zelf te verzorgen

Aantal deelnemers
In beginsel onbeperkt

Prijs
€ 795,- (ex. BTW)

Aanvragen
Mail naar info@burgerkrachtcentraal.nl of gebruik het contactformulier.

Reacties zijn welkom

Ze worden eerst gecontroleerd door BurgerkrachtCentraal voordat ze zichtbaar worden.

Geen zorgen, jouw e-mailadres wordt niet getoond op de website en door BurgerkrachtCentraal niet aan derden verstrekt.

Plaats een reactie