Wasmachine of zo voor weinig

Wasmachine of zo voor weinig

Kak! De wasmachine is kapot! Reparatie blijkt niet meer mogelijk te zijn, dus er moet een andere komen. En snel een beetje, anders hoopt de vuile was snel op. Maar dat is wel ineens een enorme uitgave, of toch niet?

Jij zit in de bijstand en hebt niet veel geld te makken, of je bent sowieso niet van het zomaar doekoes over de balk smijten. Bijvoorbeeld omdat je een hard werkende Nederlander aan de onderkant van de arbeidsmarkt bent en eigenlijk ook in armoede leeft. Ja dat blijkt dus te kunnen ook al werk je jezelfs een paar slagen in de rondte.

Of het is allemaal niet zo'n drama maar zit je naast in de vuile ook goed in de slappe was, maar je legt je prioriteiten nu eenmaal anders dan op huishoudelijke apparaten.


Dan is het toverwoord: refurbish!

Recycling, kringloop, tweedehands, Wecycle, duurzaam en vooral lekker voor weinig zijn zo'n beetje jouw kernwaarden. Al dan niet gedwongen door de shit waarin je zit.

Maar nog veel hipper dan dat is: refurbished. Dat is afgeleid van het Engelse woord voor 'renoveren'.


Gerenoveerde wasmachine voor jou!

Echt zo goed als nieuw? Nog van een oud vrouwtje geweest zeker?

Oh, dat zou zomaar kunnen. Maar het kan ook gewoon een inruilertje zijn van een yuppie met een dertiende maand die al heel snel weer toe was aan het nieuwste van het nieuwste.

Of misschien van zo'n uitkeringstrekker of andere burger met een tekortschietend verantwoordelijkheidsbesef (nee niet zo eentje zoals jij) waarvan de inboedel in beslag is genomen tijdens een ontruiming.

Maakt ook allemaal niets uit, hij staat al te shinen voor jou bij DeWitgoedOutlet.nl.

Jouw nieuwe gebruikte wasmachine staat er echt tussen. Door wat instellingen op die webshop (met keurmerk!), komt ie zo naar boven drijven.

Zet in de linkerkolom bij 'Productconditie' een vinkje bij 'Tweedehands' (old school woord voor refurbished) en bij prijs tussen de € 179 en € 250 en moet jij eens kijken wat voor mooie beestjes er in beeld komen.

Ook die van jou staat erbij en je kunt 'm morgen al in huis hebben als je vóór 23:00 uur bestelt op DeWitgoedOutlet.nl.


Bezorgd, aangesloten en met garantie

Wat wil je nog meer?

Dat krijg je bij de kringloopwinkel niet voor elkaar en bij een particulier via Marktplaats al helemaal niet.

Hier word je vrolijk van. Doe een dansje en zing maar mee...

Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je refubished wasmasjien
Laat maar lekker draaien, steeds meer in die wasmasjien


Wasmachine

REFURBISHED, DAT IS VET!

WASMACHINES & MORE

Ze hebben er behalve wasmachines ook wasdrogers, Amerikaanse koelkasten, gewone koelkasten, koel-vriescombinaties, vriezers, vaatwassers en allerlei apparaten voor het koken, zoals daar zijn: fornuizen, magnetrons, afzuigkappen, inbouwovens en inbouwkookplaten.

TOCH LIEVER NIEUW?

Heb je toch liever een maagdelijk apparaat waar anderen nog niet met hun tengels aan hebben gezeten?

Al is het alleen al vanwege die heerlijke geur van nieuwe elektronica als je de doos openmaakt?

Hebben ze ook bij DeWitgoedOutlet.nl!